vegata 0 #1 Публикувано 21 Май, 2007 (Редактирано) Пусни и един check на грешките.Тя ще си каже от какво и свети.Мисля че е добре да изчистиш грешките преди това.Така ще знаеш че грешките са нови а не са някакви стари.Успех !!! А мойта в дъжда няма проблем засега.Твойта само на дъжд ли е така.Виж за лоши връзки по кабелите около мотора долу ниско около ламбда сондата или там нещо. Редактирано 21 Май, 2007 от vegata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #2 Отговорено 21 Май, 2007 със сигурност е от скоростомера! и моя нещо се е*ва светва, когато скоростомера не работи и използваш "двигателната спирачка"а иначе ако го прави само на мокро време провери кабели това онова... все пак след като загрее не би трябвало да има значение нали изсъхва!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #3 Отговорено 21 Май, 2007 (Редактирано) МОЯТА СТРЕЛА /5Г/ НЯМА ПРОБЛЕМИ С ДЪЖДА ВЪРВИ КАТО АМФИБИА ПРОВЕРИ СИ КАБЕЛИТЕ Редактирано 21 Май, 2007 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #4 Отговорено 21 Май, 2007 здрасти колега, аз имах същият проблем. След измиването на двигателя парво започна да не работи скоростомера и после светна жълтата лампа-оказа се датчика за скоростомера-почистих клемите който бяха буквално ръждясали и проблема се оправи до ден днешен.Опитай и сподели как е при теб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 21 Май, 2007 здрасти колега, аз имах същият проблем. След измиването на двигателя парво започна да не работи скоростомера и после светна жълтата лампа-оказа се датчика за скоростомера-почистих клемите който бяха буквално ръждясали и проблема се оправи до ден днешен.Опитай и сподели как е при теб?хубаво ще е да обясниш къде се намират те.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zora #6 Отговорено 22 Май, 2007 Да, и аз мисля, че клемите са се разкачили или поне им се е прекъснал контакта. Ако кажеш и къде са, ще ме улесниш много Или ако се сещаш за тема, в която е писано, дай линк. Аз не намерих нищо. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 22 Май, 2007 Зора, мини през Омбре и хвани Джонката за ушите да ти погледне клемите на VSS сензора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове