floozy23 0 #1 Публикувано 14 Декември, 2020 Здравейте, понеже на сивика ми не светеха добре фаровете та реших да си купя нови с лупи. Обаче сбърках та си купих двусекционен и сега имам проблем със окабеляването. Аз ги вързах колкото да светят но ми трябва някого който разбира да го направи като хората. Предложете ми добър Ел. Техник в София около манастирски ливади/овча купел/борово и ако сте се сблъсквали преди с това ориентирайте ме какви пари излиза. Мерси предварително! Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skocew 8 #2 Отговорено 14 Декември, 2020 Колега, мога да погледна без да се ангажирам с обещания, че информацията, която си дал е доста оскъдна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
floozy23 0 #3 Отговорено 15 Декември, 2020 Колега, мога да погледна без да се ангажирам с обещания, че информацията, която си дал е доста оскъдна. Вече няма нужда мерси все пакSent from my VTR-L29 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skocew 8 #4 Отговорено 15 Декември, 2020 Съжалявам да видя тази трагедия. Важно е да сте живи и здрави другото ще го оправиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 773 #5 Отговорено 15 Декември, 2020 А 'шо така стана, платната ли обърка, някой? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
floozy23 0 #6 Отговорено 16 Декември, 2020 А 'шо така стана, платната ли обърка, някой? Не бях с читави гуми, има ли смисъл да се оправя според вас? Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 773 #7 Отговорено 16 Декември, 2020 (Редактирано) Ще ти излезе колкото да си вземеш друга, ако не и повече, тъй като не е е ясно колко сериозни са щетите. Ако имаш къде да я държиш взимай друга и тази за части. Редактирано 16 Декември, 2020 от Rakeem Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове