POPAI 8 #1 Публикувано 12 Декември, 2020 Здравейте,искам да попитам има ли някой който е гледал на място тази кола. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21606504324507127&slink=i3ovca Ще се радвам и на други мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #2 Отговорено 14 Декември, 2020 Здравей, Не съм гледал колата, но когато купувах моята през февруари тази обява и тогава беше в мобиле. което не значи нищо, може би просто поради пандемията да е трудно да я продадат. Предполагам,че е удряна но това може да се разбере. Предполагам знаеш,че е америакнска и скороста е в мили,а градусите във фаренхайти.Разхода пък е в галони. Инак двигателя е хубав и има повече коне от моята, но е със CVT кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ikurtev 9 #3 Отговорено 14 Декември, 2020 Здравей, Аз също не съм гледал тази кола, колегата е прав, автомата е CVT и предполагам моторът е с директно впръскване. Би могъл да провериш по VIN. Разбира се надежните са платени, но сумата не е голяма. аз позвах ето тези: https://www.autodna.com/ https://www.carfax.eu/ ако имаш интерес мога на лични да ти пратя резултатите за моята кола,за да видиш как изглеждат и каква информация съдържат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #4 Отговорено 14 Декември, 2020 Колега ,да не се бъркаш ,тази обява е от месец.Говорих с човека и каза ,че е вкарана здрава на ход. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #5 Отговорено 14 Декември, 2020 Следя обявите за CR-V 4 от две години. Тази кола се продава поне от година. Преди месец ѝ смениха снимките. Цената си стои все същата горе-долу. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #6 Отговорено 15 Декември, 2020 Не мисля,че бъркам.Освен ако човека не е продавал друга същия модел,цвят и цена.Понеже Ямбол ми е близо се чудих дали да не видя.Понеже колата е американка как точно я е докарал на ход? Може би някой преди него я е вкарал в Европа? Обявата може да е от месец,защото е изтекла и я е качил отново или пък е ход от негова страна,понеже когато изтриеш обява и я качиш пак тя излиза по-нагоре при търсене. Почти съм сигурен че щом колата е американка ще има подробен репорт в Carfax до един момент(предполагам момент на удар).И да, почти сигурно е с директно впръскване.Като отвориш капака ако видиш надпис EARTH DREAMS значи 100% е с директно впръскване.И да е удряна не е страшно просто трябва да видиш колко е силен удара. Не знам дали ти е важно ,но мисля че няма парктроник. Има обаче странична камера,която не е описана в обявата.Монтирана е на пасажерското огледало. Ако може да ти помогнем питай. Поздрави и успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #7 Отговорено 15 Декември, 2020 Благодаря Ви за помоща. Човека ми каза по телефона ,че била на негов приятел който живее в Щатите и си я е докарал за него си. На ход имах предвид от пристанището във Варна е свалена. Сега чакам да ми прати номера на рамата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #8 Отговорено 15 Декември, 2020 Имай предвид,че ако решиш да я газифицираш двигателя е с директно впръскване и е по-трудно.Нямат много опит с това газаджиите. Някои от колегите тук във форума сложиха полски газови.Има тема за това, може да потърсиш в тази секция.Инак ако караш на бензин я дават по-икономична от моя R20 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #9 Отговорено 15 Декември, 2020 Нямам такава идея за газ,за сега търся 4та ген. фейс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #10 Отговорено 15 Декември, 2020 Чудесно. Нещо което не е важно, но ако вземеш тази мога да ти кажа,че този цвят носи много на мръсотия Моята е същата и поради карантини ала-бала 2 месеца не е къпана,но е кат нова . Без значение дали я вземеш или би било полезно да пуснеш тук какъв е резултата от проверката на VIN. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #11 Отговорено 18 Декември, 2020 Накрая стигнах до номера на рамата,човека който я продава с пълномошно незнае нищо за колата. Колата е с удар отпред. Който има интерес мога да му го дам . Незнам как е направена и къде .Аз се отказвам. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #12 Отговорено 18 Декември, 2020 Очаквано. 95% колите от Северна Америка вкарани в България са удряни. Което не е страшно стига удара да е лек и не на възлово място. Принципно в CARFAX има и снимки с това какъв е удара. Желая ти успех с намирането на желаната кола! Модела е добър и надежден просто не е състезателна кола.Ако мога да ти помогна съм на разположение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове