Mr.OFF 539 #1 Публикувано 21 Май, 2007 Пожелания за тривиалните неща + повече кинти за лекуване на вируса/хонда/ ! И да почерпите на местна почва ! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 21 Май, 2007 Ч.Р.Д, Тони да си жив и здрав па другото да си го купиш !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #3 Отговорено 21 Май, 2007 Честит рожден ден, Тони! Жив и здрав, останалото зависи от теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #4 Отговорено 21 Май, 2007 Да си жив и здрав колега само хубави емоции ти пожелавам и да си искарате добре ))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #5 Отговорено 21 Май, 2007 ЧРД и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 21 Май, 2007 ЧРД на всичките родени днес !Да сте живи и здрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #7 Отговорено 21 Май, 2007 Честито батенце, да си жив и здрав! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #8 Отговорено 21 Май, 2007 Честит рожден ден, Тони. !!! Бъди жив и здрав . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #9 Отговорено 21 Май, 2007 ЧРД на бандитковците ще пийнем днес по-още едно за тяхно здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #10 Отговорено 21 Май, 2007 Честито. Много здраве, щастие и късмет. Другото идва в последствие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #11 Отговорено 21 Май, 2007 Честито,жив и здрав бъди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #12 Отговорено 21 Май, 2007 Честито и само кеф с любимите коли.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #13 Отговорено 21 Май, 2007 Жив и здрав баце.Аз ти пожелавам скоро да сложиш в гаража освен 2.2 I-CTDI и едно S2000 Весело изкарване Тони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Renzo_80 2 #14 Отговорено 21 Май, 2007 Честит Рожден Ден и от мен!Здраве,щастие,любов и парички Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #15 Отговорено 21 Май, 2007 Жив и здрав баце.Аз ти пожелавам скоро да сложиш в гаража освен 2.2 I-CTDI и едно S2000 Весело изкарване Тони Благодаря за пожеланията на всички ви.Да сме живи и здрави.Всичко останало са житейски нужди,които се опитваме да си осигурим.Дидо какво да я правя тая S2000,само да се излагам по пътищата с нея,забравил съм да карам нещо след като едно Суби STI /не WRX/ онзи ден цели 20-тина км.не мога да го изпреваря с дизела,на път за Шумен.Накрая го прекарах преди един завой,притесни се колегата че няма да спре и минах.Незнам дали върви печката обаче много спира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове