Executor 49 #1 Публикувано 7 Декември, 2020 От вчера когато превключвам от къси на дълги релето или ключето (не съм сигурен какво е) започна да цъка по-бавно и съответно превключването между къси и дълги се забавя като през това забавяне няма ни къси ни дълги. Става дума за 1-2 секунди забавяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #2 Отговорено 8 Декември, 2020 Никой ли не се е сблъсквал с този проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #3 Отговорено 8 Декември, 2020 Аз не съм, а гледам че и на колегите не им е познат модела "пеш". Добре си пуснал темата в раздел Сивик 6-та генерация, но как да знаем от профила, или темата ти, че за нея питаш? Иначе дано някой ти отговори на безотговорния подход, защото проблемчето ти е важно и дразнещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #4 Отговорено 8 Декември, 2020 Здравей! При мене взе да губи светлини и бавно ги сменяше.Проблемен беше превключвателя за фарове и мигачи.Аз обаче бях с 5-та ген.,но те може би са еднакви със 6-та! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #5 Отговорено 14 Декември, 2020 На 8.12.2020 г. at 16:38, ceco_accord написа: Аз не съм, а гледам че и на колегите не им е познат модела "пеш". Добре си пуснал темата в раздел Сивик 6-та генерация, но как да знаем от профила, или темата ти, че за нея питаш? Иначе дано някой ти отговори на безотговорния подход, защото проблемчето ти е важно и дразнещо. Е, аз съм писал в раздел Civic 6та ген. (1996-2000). Мисля затова са създадени разделите. Проблемът се оправи. Ще видя по нататък ако отново се появи може и да я разглобя да видя какво става. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #6 Отговорено 14 Декември, 2020 Добре си улучил раздела, ама форумът не е роман, та някой да го чете хронологично. В повечето случаи темите се гледат при възникване и не всеки съобразява да погледне раздела. За това е профилът, който се попълва, но явно имаш съображения въпреки целесъобразността. По повод проблема - добре че се е оправил, но вероятно е временно, та ако пак се появи - виж лостчето за светлините на волана. Обикновенно почистване на контактните пътечки върши работа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове