Иван Балтаджиев 1 #1 Публикувано 28 Ноември, 2020 Здравейте ! Автомобилът ми е CR-V 2.0 бензин - 2010 г. - фейслифт. ПРОБЛЕМЪТ - странно виене от скоростната кутия на 1-ва и 2-ра предавка ( нагоре не се чува все още) и още едно виене - при завиване в по-остър завой - това вече не знам от какво е. Масло на скоростите съм сменил преди 6к . Ако някой има представа и се е сблъсквал с подобни проблеми, моля да сподели опит. И трябва ли да си търся нова кутия 😭 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 28 Ноември, 2020 Какво масло е налято в кутията? В завой шума е от дифа. Там какво масло е налято? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #3 Отговорено 28 Ноември, 2020 (Редактирано) Здравей колега ето тук е писано и за автомата какво масло и задния диференциал,и на двете места да смениш маслата но с точните няма да сгрешиш. Виенето може да не е от ск.кутия отиди да я видят и установят откъде идва,може някоя ролка да е тръгнала. Редактирано 28 Ноември, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове