goodybg 40 #1 Публикувано 28 Ноември, 2020 След много търсене на читав волан с пера, и търсене на схеми за свързване дойде времето за монтажа.Самия монтаж ми отне няколко часа, не е нещо сложно трябва да си поне малко сръчен и да можеш да запояваш.Проблема с който се сблъсках, е че пинчета от сивиковия волан са по малки от тези на акорда и не става само да се пренаредят в буксата му. Затова се наложи да ползвам пинчета от акордовия, но проблема е че трябва да се пускат още 4 кабела, 2 за скоростите и 2 за подсветката, тоест трябват още 8 пинчета. Поне в 3 магазина в Пловдив нямаше такива пинчета, накрая от една друга аудио букса намерих подобни.Цветовете на кабелите на двата волана са почти еднакви, копчетата за медията са еднакви, копчетата за круиза има една разлика, единия е розов другия е оранжев.Може да има разлика във цветовете на воланите на фейс и преди фейс, аз съм дал как са при мен, акорда е префейс както и волана на сивика. Даже и да се различават много лесно се просвирват кабелите. След като сте си просвирили кабелите и сте си ги обозначили почва запояване и нареждане в акордовата букса, за жалост нямам много снимки.За кабелите на подсветката хванах от светлината за пепелника.За скоростите беше малко по тегаво, защото не свалях селектора. На селектора има една голяма сива букса, от нея син с жълта ивица е up и бял със синя ивица е down, присъединявате кабелите и ги прекарвате до буксата на лентовия кабел.Прилагам малко снимки.На снимката която съм описвал кабелите, отгоре са на сивиковия волан, а отдолу е буксата на акордовия. 3 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #2 Отговорено 28 Ноември, 2020 Забравих да спомена буксите на airbag-a се различават, режете от акордовия и запявате на сивиковия, няма значение кой кабел с кой ще запоите. Трябва и да си направите дистанционна втулка за да не опира волана в пластмасата на конзолата, изрязва се от кенче от бира нямам снимки, колегата rollin го е показал в неговата тема. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #3 Отговорено 28 Ноември, 2020 На фейс-а буксата е друга. С повече пинове е и ако има значение, е синя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #4 Отговорено 28 Ноември, 2020 На фейс-а буксата е друга. С повече пинове е и ако има значение, е синя.Да колега при фейса е друга, там може би няма да се наложи да се търсят от по дебелите пинчета, а просто да се пренаредят. И може да си вържеш и копчетата за бордкомпютъра и за хендсфрито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове