pecDTec 2 #1 Публикувано 16 Ноември, 2020 Здравейте, от скоро съм собственик на 8ма генерация Акорд и като цяло съм дсота доволен от автомобила. Нещо което ме дразни още от преди да го купя е споменатата по-горе нотификация. Всеки път когато вдигна 80 км/ч на дисплея вътре в километража ми излиза съобщение в оранжево, съпътствано с досаден звук. Колата дойде без user manual, та направих доста търсене по въпроса, но уви без резултат.. Та ще се радвам ако някой който е имал същия проблем и се е справил с него сподели как го е направил. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #2 Отговорено 16 Ноември, 2020 Здравейте и аз имам същата нотификация но на 60 км. Мига да я махна сам от менюто или да я проверя. Става лесно от дясните копчета на волана не за автопилота ,а долните под тях 3-те един върху друг. Виж в нета има видея или из форума се порови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pecDTec 2 #3 Отговорено 16 Ноември, 2020 Доста обширно търсене направих но нищо не открих, освен да задържа i-бутона от който уж трябва да ми излезе някъкво миню- нищо не стана. Нещо което ми направи впечатление е ,че всеки път като дам на контакт за няколко секунди на дисплея излизат 2 ограничения- 50 км/ч, което и изключено и това за 80, което е активно. На теб кога ти мига да го махнеш, когато вдигнеш дадените километри? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #4 Отговорено 16 Ноември, 2020 Ето тука отваряш линка. От първото ръководството почваш от страница 114 да четеш до към 118 страница. Пиши като го направиш. https://www.dropbox.com/sh/r5pjhtnpj8rn1ew/AAA_4HRYU8HqgUW6RerhEMala?dl=0 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #5 Отговорено 17 Ноември, 2020 (Редактирано) Спазвай последователноста на стъпките. Редактирано 17 Ноември, 2020 от Митко Йотов 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pecDTec 2 #6 Отговорено 17 Ноември, 2020 Е това е друга работа. Оказа се че ръководствата които съм чел са били за американския модел, и да.. нищо общо. Нещото което е трябвало да направя през цялото време е просто да дръпна ръчната, след което да задържа i-бутона и еврика - влиза в настройките! Благодаря за помоща колеги, без вас нямаше да се справя! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове