franka 5 #1 Публикувано 2 Ноември, 2020 След неравност светнаха двете лампи. Изгасих , запалих, остана само чека. Откачих акумулаторът , изчисти се грешката. След 4-5 км . отново неравност, пак светнаха. И така 5- 6 пъти цялата процедура. Какво да очаквам? Някакви съвети, предположения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 252 #2 Отговорено 2 Ноември, 2020 Колега, грешката преди да се "изчисти" се прочита, и обикновено след прочитането се изяснява от какво естество е нейния произход и от там отстраняването на проблема. Само с чистене на грешки проблеми не се решават. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franka 5 #3 Отговорено 2 Ноември, 2020 Ясно ми е. Но насред път няма как да чета грешки, трябва да се прибера. От голяма помощ ми беше коментара ти..... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 252 #4 Отговорено 3 Ноември, 2020 (Редактирано) На 2.11.2020 г. at 18:42, franka написа: Какво да очаквам? Някакви съвети, предположения? Ако ти кажа че може да очакваш счупен датчик на задно дясно колело, друг колега ти каже че е скъсан кабела на датчика на предно ляво, и ако се изредим 15 човека да гадаем и предполагаме все реално възможни причини колко ще ти помогнем? Надявам се сега разбираш че все пак се опитвам да ти помогна! диагностиката е единствения път към правилната насока, иначе предположения бол. Аз лично не разполагам с диагностика за Хонда, бих ти помогнал директно и веднага. Редактирано 3 Ноември, 2020 от CCord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1255 #5 Отговорено 3 Ноември, 2020 Малко помощ от Испания : https://clubhondaspirit.com/foro/topic/148826-testigos-vsa-y-triangulo-amarillo/page-1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове