floozy23 0 #1 Публикувано 30 Октомври, 2020 Здравейте, нужна ми е малко помощ! Колата е сивик 96 д15з6 хеч и попринцип си пипа маслото но напоследък е много повече, като също така отстрани на блока леко се вижда как улива. В казанчето на антифриза течността е кафеникава и ми казаха, че е нормално ако съм карал лятото само на вода, обаче проверих под капачката на радиатора и отдолу имаше кафеникава мазна смес, махнах я като сипвах вода докато се избистри, като през това време излизаше и някаква пяна. Много ще се радвам ако някой ми обясни това на какво се дължи и как може да се оправи. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #2 Отговорено 30 Октомври, 2020 (Редактирано) Отиди при майстор който разбира от Хонди. Кафеникави течности, мазни, вода,ти направо като ладичка си я подарък. Има един който ти е наблизо Редактирано 30 Октомври, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #3 Отговорено 30 Октомври, 2020 Карпера, разсипа Фена от реклама... Това абонамент ли е??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #4 Отговорено 30 Октомври, 2020 (Редактирано) Spoiler Ако беше започнал поста си с това- аз предлагам пък този майстор бих те разбрал Това което си написал е само спам. Само него познавам като читав майстор в тази част на България,и съм общувал също. Предложи ти. Редактирано 30 Октомври, 2020 от CARPERA 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове