mariopetrov 2 #1 Публикувано 30 Октомври, 2020 Здравейте, възможно ли е достъпът до настройките (customise settings) да е блокиран по някакъв начин и ако да - как се отключва? В момента мога да сменям само wallpapera и да настройвам часовника. Останалите настройки от рода на заключване, фарове и т.н. не се появяват. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 30 Октомври, 2020 Пробвай на контакт с дръпната ръчна спирачка! Премахването на съобщението за промени в налягането на гумите също става по този начин. Описаното в упътването " автомобила да е напълно спрял" означава да си издърпал ръчната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mariopetrov 2 #3 Отговорено 30 Октомври, 2020 (Редактирано) Благодаря за отговора, но това меню го знам, то май не ми върши работа. На прикачените снимки по-долу качвам да стане ясно какво търся. Най-общо казано, първо искам да настроя фаровете да не се светкат нощно време при отключване на автомобила и да загасват при вадене на ключа (тоест да изключа "изпрати ме вкъщи"). Това не ми е толкова важно. И второ - да сложа някаква светлинна индикация, че автомобилът е заключен/отключен... колкото и да е странно в момента такава липсва и при натискане на дистанционното само мога да се ослушвам и гадая дали съм заключил. Редактирано 30 Октомври, 2020 от mariopetrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #4 Отговорено 30 Октомври, 2020 (Редактирано) Като гледам менютата, колата май е американско изпълнение. Там нивата за изпълнение са различни от европейските. Възможно е някои функции да не са активни за твоята версия. Ако влизаш в менюто, а няма някои от показаните настройки, явно липсва в твоята кола. При европейската версия, часовника и wallpapera се настройват от бутона МЕНЮ и стрелките които са на лявата спица на волана. Настройките на менютата, които търсиш се настройват от бутоните под дясната спица както се вижда на прикачената от мен снимка по-горе. И за тези настройки иска дръпната ръчна спирачка. Редактирано 30 Октомври, 2020 от ivan_m Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1859 #5 Отговорено 31 Октомври, 2020 Преди 18 часа, mariopetrov написа: .... И второ - да сложа някаква светлинна индикация, че автомобилът е заключен/отключен... колкото и да е странно в момента такава липсва и при натискане на дистанционното само мога да се ослушвам и гадая дали съм заключил. Отиди да ти сложат допълнителна аларма, като избери такава която могат да ти я интегрират към ключа. Така освен светлинна индикация, ще имаш и звукова - и хем няма да носиш дистанционно за допълнителната аларма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове