storish05 31 #1 Публикувано 19 Октомври, 2020 Здравейте. Отскоро съм собственик на Акорд 8ма генерация и имам един проблем, който много ме дразни. Проблема е, че предницата тропа отпред доста и майсторите (вече ходя при 3-ти) не могат да разберат какво е разбито. Тропането се усеща най-вече на паваж, Имам чувството, че колата ще се разглоби, а майсторите казват, че всичко е здраво. Четох за проблема с рейката. При мен не тропа само вдясно, а някъде централно отдолу, може и да греша де, но така ми се струва. Дайте някакъв съвет какво да правя, гледам някакви ремонтни комплекти се поръчват от Русия за рециклиране на дясната втулка на рейката, защото в България нямало къде и как да се оправи качествено. Мислех да поръчвам и аз въпросната втулка, но просто не съм сигурен, че там е проблема. Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов 2 #2 Отговорено 19 Октомври, 2020 Тропа ти рейката. На 99% сигурно. Луфта е малък и за това не могат да го хванат като я вдигнат на подемника, а в движение се усеща доволно. При мен беше същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #3 Отговорено 19 Октомври, 2020 Колега, аз ти бях писал на лично съобщение, но забравих да те питам - ако лявата втулка е разбита, същия ли ремонтен комплект се използва?Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов 2 #4 Отговорено 19 Октомври, 2020 Не знам за лявата част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове