spicye 0 #1 Публикувано 14 Октомври, 2020 Здравейте, отскоро притежавам акорд 2.0 бензин, 2014 година и смених масло и филтри, но искам да попитам дали на компютъра трябва да се нулира по някакъв начин сервизното обслужване и ако да как се случва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenG 35 #2 Отговорено 14 Октомври, 2020 Ами зависи дали изобщо имаш такова. Моят е същия модел и година, изпълнение Elegance и няма такава "екстра". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slimky 4 #3 Отговорено 14 Октомври, 2020 Колега, аз съм с фейслифтовия акорд от 2012 и се наложи да си нулирам брояча за сервизното обслужване, но не помня как точно го направих - гледах от ръководството на български език, което свалих от форума. Ако не успееш да го откриеш, пиши ми на лични и ще ти го пратя.Sent from my SM-A520F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spicye 0 #4 Отговорено 14 Октомври, 2020 И моята е Elegance и явно я нямам тази опция. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове