eransun 2 #1 Публикувано 10 Октомври, 2020 Здравейте, обмислям покупка на навигация за колата. Ще сменя заводската с по-красив вариант. Въпросът ми е да търся оригинална, Или подобна на тази Има ли някой и навигациите добри ли са? Има ли опция да пусна навигация от телефона и да се вижда на този монитор? 2рата в случая е 400-500 лева, може и по-малко да се намери май... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #2 Отговорено 10 Октомври, 2020 Аз съм с втората от две години,работи идеално.Има си качена навигация,която е добра,кеф ти музики,филми,интернети,сложих и камера отзад. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #3 Отговорено 11 Октомври, 2020 Аз съм с втората от две години,работи идеално.Има си качена навигация,която е добра,кеф ти музики,филми,интернети,сложих и камера отзад.Да и аз съм така, само дето малко бавна вече.Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове