Yakub 4 #1 Публикувано 29 Септември, 2020 Карам Акорд 2004 с 2.2 i-CDTI двигателя и си мислех след време да направя някакъв тунинг, че 140 нещо не ми стигат :p. Потърсих и намерих теми относно това от 2009. Мисля, че информацията от 11 години става малко остаряло и създавам тази тема, не само за мен а и за други, които имат същите въпроси. Ако исках да увелича мощността и икономията на двигателя от къде препоръчвате да почна? Дали е по-добре да се прави тунинг на главния компютър (ECU) или да се сложи чип? За тези варианти колко мога да очаквам да плащам и къде мога да се направят тези модификации? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #2 Отговорено 1 Октомври, 2020 https://www.racechip.de/ питай в турбоцентъра зад бензиностанция Лукойл до затвора 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolai 9 #3 Отговорено 5 Октомври, 2020 @ExpandWeinerЗдравей Колега, Аз направих ремап, 180 коня, 430 нютона. Колата става значително по пъргава, за намаляне на разхода не таи надежди, защото то това зависи от твоя крак, а няма как да не я натискаш защото прави кеф. Очквай моментални щети: - лагери на главините и вътрешни карета. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yakub 4 #4 Отговорено 6 Октомври, 2020 А какви проблеми може да се срещнат след няколко месеци или години? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolai 9 #5 Отговорено 7 Октомври, 2020 Ми ще ти кажа след години И аз зададох същият въпрос, отговора беше че ако колата е направена както трябва не би следвало да има нищо по различно от обичайните неща и без чипване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 354 #6 Отговорено 7 Октомври, 2020 Преди 22 часа, ExpandWeiner написа: А какви проблеми може да се срещнат след няколко месеци или години? Съединител, турбина и други. Започва яко да дими отзад и след време ако затегнат положението, може и да не можеш да минеш ГТП. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_pz123 0 #7 Отговорено 7 Октомври, 2020 Колко пари ти излезна ремапа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_pz123 0 #8 Отговорено 7 Октомври, 2020 И в коя фирма ,го направи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolai 9 #9 Отговорено 8 Октомври, 2020 (Редактирано) Преди 20 часа, DAN_DAN написа: Съединител, турбина и други. Започва яко да дими отзад и след време ако затегнат положението, може и да не можеш да минеш ГТП. Пак повтарям пушеци и димове нямам никакви, ще имаш ако колата ти не е направена както трябва. Съединител и турбина се износват така или иначе това си зависи как я караш и как я експлоатираш. Колата съм я правил в Пловдив в маднес Редактирано 8 Октомври, 2020 от Nikolai Допълване на поста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове