Siki92 0 #1 Публикувано 10 Септември, 2020 Здравейте. Имам проблем,който не мога да разреша. Колата ми е хонда црв 2006 година,2.2 дизел. Светка ми чека от време на време и колата все едно влиза във авариен режим повече от 1.2 оборота не иска да дигне. Спирам гася колата чакам около минутка и всичко се оправя но не за дълго. Ходих на диагностика казаха ми че имало два датчика на газта, единият показвал стойност 0.2 а другият 0.4. И до там немогат да намерят проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 10 Септември, 2020 Датчикът който наричаш датчик е позиционер и е един с 2 стойности. Трябва да се гледа на живи данни като се подава газ, дали стойностите се движат нормално нагоре , или има на места пропадане и задържане. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Siki92 0 #3 Отговорено 12 Септември, 2020 Значи трябва да се смени но новият е много скъп. Ще търся 2-ра ръка оригинален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 12 Септември, 2020 @Siki92 недей да купуваш нищо. Прочети внимателно, какво е написал @docev На 10.09.2020 г. at 9:43, docev написа: Трябва да се гледа на живи данни Ако трябва да търсиш нещо, то това е читав диагностик, с правилната апаратура, да ти направи диагностика. Тогава вече ще знаеш, какво да купуваш. Това, ако нямаш доверие на този, който вече ти е правил диагностика. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 12 Септември, 2020 @Краси изпревари ме . 😉 А пък после ако е 100% това , да ми го изпрати да му го ремонтирам. Или да намери някой който може...... Примерно. 😉 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Siki92 0 #6 Отговорено 13 Септември, 2020 Благодаря ще потърся някой по добър майстор🙂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове