Стоил 0 #1 Публикувано 23 Август, 2020 Някой знае ли кой бушон е за аудиосистемата на акорд 7а ген., дизел, 2008, че имам Yatour MP3 плеър и се бъгна, не сменя песни и директории, стои си на един и същ номер песен, само на bluetooth работи. Мисля си че ако извадя бушона ще се рисетне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #2 Отговорено 25 Август, 2020 Предпазител No 5 - 7,5A в блок предпазители в купето. Има и още един предпазител, но той е след ключа. Най-добре откачи акумулатора за малко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стоил 0 #3 Отговорено 26 Август, 2020 Махнах бушона, а също разкачих отрицателната клема на акумулатора, часа се нулира, а плеъра не работи, продължава да показва един и същ номер песен и ни приема, ни предава. Явно ще трябва да сменям бъгавата китайска машинка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 26 Август, 2020 И аз съм с Yatour и от веме на време мисли по 2-3 мин преди да тръгне. Огледай го за ресет бутон. Разцъкай CD Радио и AUX. Моя така захапва. Общо взето бъгава работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове