Jump to content
Guest georgivanov1

Защо форума е на българоанглииски

Recommended Posts

Guest georgivanov1
:) Извинявам се за глупавия въпрос,но ми е интересно защо не е само на български :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеби, защото модераторите и администраторите на форума не работят само това, и нямат време да преведът всяка една думичка. Всичко си е от благородно чувство към марката и ние сме само налазниците, които ползват благинките, които Виктор намира време да ни предостави :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

big deal както се казва :angry: 90% от интернета е на английски

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ми европейски съюз трябва да е комбинирано английски и български а и така си упражняваме английския(не че го разбирам много де :angry: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ще се върна месеци назад.!Ако си споняте преди време ни хакнаха сайта (форума)Виктор се постара и го възтанови, и когато нямахме форум бяхме готoвина 100% вси4ко да ни е на английски, само и само да имаме форума с който сме свикнали постоянно на работа, сутрин преди работа и ве4ер когато не ни се гледа телевизия - примерно..... Така - преди слу4ая с хакването форума бе6е 90% а можеби и пове4е на BG :blink: но след възтанояваването и то така 4е да не ни липсват много от старите теми и мнения той пак го е направил на БГ , но "матрицата" която е ползвал не е била добра. В смисъл аз не разбирам от web и подобни историй, но доколкото разбрах той не описва всяко меню в превод ами е нещо като автоматизиран превод.......... още след възтанояваването ми направи впе4атление 4е менютата от които си правим ли4ни настройки са на ENG, и попитах1net - тогава той ми обясни нещо подобно, и все пак нека сме благодарни 4е имамефорума и в този му вид и 1net колкото и да му е писнало все още намира по 10 мин на ден или два, да про4ете,премести и тн. нашите мазаници които всеки прави несъзнателно, ..........................Стана много дълго и дасадно за 4етене..... все пак има хора които са създали форумаима у4редители - те имат глас над вси4ки "ползватели".... малко мръсна приказка ама нали знаете защо "никой не си ебе жената на центъра,площада..."Не защитавам не4ий интереси - това е моето мнение по въпроса, що се отнася за доразвитието на сайта като цяло, аз също съм за, но не ви ли прави впе4атление 4е "първите и старите съфорумци"все по-рядко пишат мнения.... а някой задавал ли си е въпроса ЗАЩО!!!Това е като някой да построи нов дом а после да го ползват много хора без да го подържат в реди да хвърляме кое където ни падне и както намерим за добре....Сега пак ще ме оплюят много от Вас , но така аз виждам нещата, а и сме коментирали с много от Вас поотношение на форумаЕто в този ферман се крие и 4аст от отговора на въпроса "ЗАЩО ФОРУМА И САЙТА КАТО ЦЯЛО Е И НА ENG И НА BG" !!!!!

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Почваме подред на номерата:

[*]Всяка отделна версия на тоя форум има отделен лангпак, т.е. превод, защото се различават, макар и несъществено. Освен това при инсталирането на всяка добавка, плъгин, модификация и т.н. към форума, трябва да се редактира ръчно и лангпакът. Готовите преводи в нета са масово непълни/грешни/откровено неграмотни (старата версия, която хакнаха, беше с готов превод, беше пълен с недомислици). Поради тази причина предпочитам винаги да си превеждам лангпаковете сам.

[*]Tова обаче е доста пипкава работа, фрази се повтарят на сто места, трябва да се внимава да са еднакви, проверяване, сравняване, връщане назад и т.н. Не е трудно да се сетите, че не може да се направи за 2 часа. През последната година постепенно превеждам по темплейт-два, когато намеря време, а то напоследък хич не е много. Както и да е.

[*]Другата причина да не го преведа докрай е, че на този форум непрекъснато излизат нови версии и обикновено времето показва коя от тях е стабилна и към коя да се ориентирам. Тази, с която сме в момента, е твърде вероятно да се наложи да я ъпгрейдна отново скоро, което означава още едно превеждане.

[*]Тъй като получавам доста лични, обикновено като се натрупат няколко непрочетени едно след друго, долните ги изпускам и не ги виждам, затова ако има обидени от неотговаряне, да ме прощават, не е нарочно.

[*]Както съм споменавал преди, нашият сайт и форум се хоства на известен сред запознатите сървър (marla.ludost.net) на приятелски начала и без пари и аз не съм негов администратор, а просто потребител със съответните права. Заради това и не мога да правя отделни акаунти за фтп или базата данни, за да ми помагат евентуално знаещите и можещите и искащите от хондаджиите. А собствения си акаунт не мога да раздавам, поради простата причина, че на този сървър освен форума хоствам още сума ти мои неща и от гледна точка на сигурността е компромис (който не ми се ще да правя, предвид няколкото вече случили се хаквания).

[*]Сайтът от сто години е ъндър кънстръкшън, защото съм в процес на подкарване на нещо като портална система, част от форума, която искам да замени изцяло сайта, който е стар проект и вече неефективен. Подкарал съм я, върви, но се нуждае от още нагласяне и превеждане.

[*]Случвало се е повече от веднъж да заебавам/забавям/забравям истинското си бачкане (което ми осигурява съществуването) заради нагласяне на това или онова по този форум, така ча моля, не ме обвинявайте в заебаване.

[*]Честит ми рожден ден. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

сега смени паролата :) и я давай смо на лични ,защото каквото и да се натрупа там ,ако влезе един недоброжелател може да го бастиса ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ

сега смени паролата :) и я давай смо на лични ,защото каквото и да се натрупа там ,ако влезе един недоброжелател може да го бастиса ...

Колегата е прав.Малко допълнителна сигурност никога не е излишна, че се навъдиха всякакви "спецове".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o©

...сега смени паролата :blink: и я давай смо на лични...

Добре, речено - сторе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Други желаещи освен АЗ,
ей не се бийте де,
за всички ще има :D

Потребител hondasait
Сървър store4.data.bg

Вашият портал съдържа:
Файлове 65
Аудио 0
Видео 0
Картинки 53
Страници 1
Субтитри 0
Големина 2.89MB
Остават 1.99GB

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...