Abonim 0 #1 Публикувано 20 Август, 2020 Здравейте! Можете ли да ми препоръчате добър и изпитан доверен сервиз на Булстрад в София? Става дума за ремонт на предна броня. Не ми се иска да давам колата в непознати сервизи и затова бих се радвал ако може да препоръчате някои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 214 #2 Отговорено 21 Август, 2020 Потърси в субару-форумът... Там имаше подобна тема! Но, да знаеш, че ,,доверен сервиз" е относително понятие 🙈🤫😉...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Abonim 0 #3 Отговорено 21 Август, 2020 Досега позитивно мнение не съм намерил... Явно трябва да си взема парите от експертна оценка (колкото и да са малко) и да си я откарам при проверен майстор 🤪 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1009 #4 Отговорено 21 Август, 2020 (Редактирано) Принципно предна броня може да ти я оправи абсолютно всеки сервиз. Не виждам нищо сложно и който и да си избереш не вярвам, че има какво толкова да объркат. Отделно ако някой нещо ти препоръча, може после да останеш недоволен въпреки препоръките. Редактирано 21 Август, 2020 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове