ikurtev 9 #1 Публикувано 15 Август, 2020 Въпросът ми е към колегите с американкси/канадски CR-V. Знаете ли да ли има автоватизен реглеж на фаровете в зависимост от натоварването? На таблото няма от къде да се направи корекция на висичината при натоварена кола. Знам, че някой евпопейски модели имат лостова система за автоматичен реглаж, но никаде не можах да намеря информация дали такава система има и за колите произведени е Северна Америка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 87 #2 Отговорено 15 Август, 2020 Принципно ако колата е със заводски ксенон, то би трябвало да има такава система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ikurtev 9 #3 Отговорено 16 Август, 2020 Няма заводски ксенон, забравих да посоча, че е с ниво на оборудване "EX". Фаровете са с обикновенни крушки "H4". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaio 8 #4 Отговорено 16 Август, 2020 Преди 9 часа, ikurtev написа: Въпросът ми е към колегите с американкси/канадски CR-V. Знаете ли да ли има автоватизен реглеж на фаровете в зависимост от натоварването? На таблото няма от къде да се направи корекция на висичината при натоварена кола. Знам, че някой евпопейски модели имат лостова система за автоматичен реглаж, но никаде не можах да намеря информация дали такава система има и за колите произведени е Северна Америка. Привет, И аз съм с кандско. За съжаление и за мое учудване няма автоматичен реглаж. Настройката се прави с една кръстата отверка отпред от самия фар. Има едно зъбно колелце което дава наклона на фара. Става много лесно, но си е ръчна работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ikurtev 9 #5 Отговорено 16 Август, 2020 Благодаря, ръчното го знам, но подозренията ми за липса на автоматично май се казват вярни. Странен е този анго-саксонски прагматизъм понякога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1259 #6 Отговорено 16 Август, 2020 Не съжалявай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ikurtev 9 #7 Отговорено 18 Август, 2020 Няма място за съжеление....все пак под предния капак е К24.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове