to-shiba 3 #1 Публикувано 14 Август, 2020 Здравейте, тази година съм решил активно да използвам климатроника, но той май е на друго мнение. Заредих го напълно и както си карам всичко е перфектно вътре хладилник духа добре няма миризми и изведнъж почва да духа топло, но не въздухът от вън, а по-топъл, опитах да хвана от натоварването на колата ли е, но не е по скоро е до работа на двигателя до някакви време 40 мин. може би. Някой може ли да ме посъветва от какво е, в сервиза ми доляха пак фреон и нищо, предполагам има теч, но това не е причината за този проблем, ако е щеше да намалее, а не да обръща температурата и ако знаете някой сервиз в София, който няма да каже оооо Хонда... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 14 Август, 2020 @sttekata Мисля, че разбираше от климатици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #3 Отговорено 17 Август, 2020 Така изведнъж да спре може да се дължи на няколко неща: - релето ти е за смяна OMRON 12V 120 ома - специфично реле, което имам дори налично; - заминала бобина на съединителя на компресора; - изгорял предпазител (принципно не би трябвало да се случи, но е възможно); - заминал пресостат. Това се сещам за причина така изведнъж да спре. Прегледайте го по реда който съм написал Ако има въпроси ми пиши на лично. Релето е в кутията над лявата гума (при двигателя). Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #4 Отговорено 17 Август, 2020 Преди 6 часа, sttekata написа: Така изведнъж да спре може да се дължи на няколко неща: - релето ти е за смяна OMRON 12V 120 ома - специфично реле, което имам дори налично; - заминала бобина на съединителя на компресора; - изгорял предпазител (принципно не би трябвало да се случи, но е възможно); - заминал пресостат. Това се сещам за причина така изведнъж да спре. Прегледайте го по реда който съм написал Ако има въпроси ми пиши на лично. Релето е в кутията над лявата гума (при двигателя). Поздрави, Благодаря, събота и неделя ще се заема да го погледна, а ако има теч би ли правило подобен проблем или просто през цялото време ще си духа по топло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #5 Отговорено 17 Август, 2020 Не може изведнъж да спре да духа студено, а щеше да намалява постепенно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове