Ганди 0 #1 Публикувано 6 Август, 2020 Здравейте колеги.Колата не е при мен и трябва да сменя релето .Намерих след 3 дена четене във форума как изглежда на Сивик 7 , Акорд 7 , Джаз, ЦРВ и т.н.Кое от тези на снимката е за 8 генерация ?И къде да го търся-под волана или отпред.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #2 Отговорено 7 Август, 2020 (Редактирано) Здравей колега. Не искам да те отчайвам, но на сивик 8ма генерация, релетата не са то този тип заменяеми, а са монтирани в една кутия и са запоени към платка и ако има изгоряло, замяната му, ако въобще е възможна, ще трябва да се направи от специалист, защото на тази платка освен релетата има още 1000 неща. Мисля, че имах някъде снимка, аз бях разхлобил половината кола, защото търсех релето за фаровете, като имах идея да ги правя автоматично да се палят, но ударих на камък. Редактирано 7 Август, 2020 от cucy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #3 Отговорено 8 Август, 2020 Да, релето за мигачите е интегрирано в бушониерата под волана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове