Nedial 3 #1 Публикувано 1 Август, 2020 Проблемът е следния, колата е CRV-2. Сутрин като излизам от гаража има бариера, която се отключва с магнитна карта и трябва да сваля стъклото за да допра картата. Стъклото се сваля нормално додолу, но като натисна копчето да вдигна стъклото обратно, то се вдига до половината и спира сякаш нещо го е стопирало. Трябва отново да натискам копче и чак на 2-3 опит се съгласява да се вдигне. Това го прави САМО НА СТУДЕНА КОЛА. Като покарам вече свободно се движи без проблем. Да напръскам ли с тефлон улеите в които се движи стъклото? Чувам за някакви обучения, не знам как се правят. Или е свързано с тока, който не достига при студена кола, акумулатора е нов. Много ми е трудно да слизам от колата за да отварям бариера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1509 #2 Отговорено 2 Август, 2020 Тук има няколко теми за подобен проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedial 3 #3 Отговорено 2 Август, 2020 Благодаря колега, ще пробвам утре да го калибровам както са писали колегите, пръснах в улеите тефлонов шпрей, дано имам късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове