Иван Балтаджиев 1 #1 Публикувано 1 Юли, 2020 Здравейте на всички ! Първо искам да се извиня ако темата вече съществува, но съм нов в морето наречено “ Хонда форум” и не съм имал време да го преплувам Въпросът ми е следния - някой от вас интерваувал ли се е дали е възможна смяна на двигателя на CR-V 2010 i-vtec 150 hp със такъв от “акорд” 2.4 бензинов от осма генерация и въобще рентабилно ли е ? Питам от чисто любопитство Хубав ден ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #2 Отговорено 1 Юли, 2020 При CRV 2 става със сигурност защото всички двигатели са от К серия. Тук имаме R 20 който е различен от К 24, аз нямам представа дали ще стане. Другият момент е регистрацията на този двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #3 Отговорено 1 Юли, 2020 Има црв 3 със к-серия, така че става. Но дали си струва е въпрос на гледна точка. Двата мотора са различни и се налага доста преправяне, рефлашване на компа, или смяната му. Ако имаш излишни 4-5 хилядарки и човек, който да се наеме да го прави, скачай в дълбокото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове