georgiev87 0 #1 Публикувано 30 Юни, 2020 Здравейте,колеги.Днес ми светна лампата за горепосочената грешка след като се качи познат на задната седалка.Та въпроса ми е нещо сериозно ли е като индикация и дали мога да продължа да си карам хондата акорд 2.4 АТ без притеснения.Лек ден на всички и безаварийно каране,и същевременно благодаря на всички отзовали се на въпроса! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #2 Отговорено 30 Юни, 2020 Вероятно е щракнал колана в другата закопчалка,а не в тази предназначена за мястото на,което е седял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #3 Отговорено 30 Юни, 2020 Преди 1 час, zograffa написа: Вероятно е щракнал колана в другата закопчалка,а не в тази предназначена за мястото на,което е седял. Синчахата редовно се закопчава на задната седалка на "Х", но досега грешка не ми е светкала. Преди 1 час, zograffa написа: Колега провери под седалката за оголени или премачкани кабели, щом се е получило след сядане на задната седалка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockton 12 #4 Отговорено 3 Юли, 2020 (Редактирано) При светнал индикатор за проблем в SRS системата, то тя е изключена и не работи нито една от въздушните възглавници,няма да сработят и при евентуален удар (пази боже на никой да не се случва). Няма как да се отгатне какво точно се е случило по системата, ще се наложи да отидете на диагностика и да отстранят проблема! Редактирано 3 Юли, 2020 от rockton Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове