tomekki 3 #1 Публикувано 19 Юни, 2020 (Редактирано) Здравейте, Интересува ме как стой въпросът за монтаж на камера за задно виждане и мултимедията отпред при CRV 3та генерация? Има ли оригинални на Хонда такива - в смисъл да отидеш в сервиз на Хонда и да ти ги сложат камерата + мултимедията? И какви са цените ако някой е пробвал в Хонда сервиз и в неофициален такъв? На всяка Хонда 3та генерация ли може да се сложи мултимедия отпред? Мерси Лек ден! Редактирано 19 Юни, 2020 от tomekki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #2 Отговорено 19 Юни, 2020 За орегинална мултимедия ли става въпрос или за китайска? Според мен поставяне на орегинална е пари хвърлени на вятъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tomekki 3 #3 Отговорено 19 Юни, 2020 (Редактирано) На 19.06.2020 г. at 14:46, mccoy написа: Ами искам да сравня цените и на двете. А иначе не мисля китайска да слагам, а нещо марково например на Сони или др. мултимедия. Редактирано 10 Юли, 2021 от dindin Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #4 Отговорено 19 Юни, 2020 щом ти трябва радио с голям екран ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #5 Отговорено 19 Юни, 2020 (Редактирано) Предполагам, вече си прочел следните теми за китайската навигация и мултимедия: Китайска навигация за вграждане Мултимедия "Маркова" мултимедия можеш да намериш на поносими цени, но без навигация. С навигация като търсех бяха около 1800 лв. OEM за Хонда, ако говориш за тази, поставяна фабрично на CR-V III, можеш да намериш на старо. Тя обаче е и морално остаряла. Редактирано 19 Юни, 2020 от note Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tomekki 3 #6 Отговорено 23 Юни, 2020 (Редактирано) На 19.06.2020 г. at 15:52, note написа: Здравей, Предполагам някой има опит с маркови мултимедии, освен китайските, искам да знам какви цени са и какви функции имат. Мерси Редактирано 10 Юли, 2021 от dindin Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове