kleni 17 #1 Публикувано 13 Май, 2007 колеги бих искал да си преправя моното на пълна инжекциа.можели да сменя само колекторите без да сменям моята глава и от кой модел става.някой били написал какво точно трябва даси набавя благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WOLFERINE 0 #2 Отговорено 13 Май, 2007 разгледай тук има описание на бългърски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #3 Отговорено 13 Май, 2007 http://www.psytronix.org/xo/modules/wfsect...php?articleid=5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #4 Отговорено 13 Май, 2007 колеги бих искал да си преправя моното на пълна инжекциа.можели да сменя само колекторите без да сменям моята глава и от кой модел става.някой били написал какво точно трябва даси набавя благодаря предварителноДобре дошъл в клуба Емо/1net/ е написал страхотна статия по въпроса и колегите са ти дали линкове към нея.Затова започвай да си търсиш ЕЦУ , Пълния инжекцион и най-трудното - делкото / питай M_I_T_A_K_A а пък и аз си търсим отдавна, но без успех / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #5 Отговорено 13 Май, 2007 1net е написал три вида двигатели и три ECU имали значение кое ECU с кои колектори трябва да бъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 13 Май, 2007 Ми всички стават. Най-добре съм чел че е от d16z6 или d16y8 за колектора. За ЕЦУ-то , трябва да е обд1 и да може да управлява Vtec .... щото все по някое време ще ти се прииска да праснеш една Vtec глава . Иначе за начало главата няма нужда да се пипа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #7 Отговорено 14 Май, 2007 (Редактирано) намерих колектори,делко и ECU от D16B.... 115к.с. ще ми сваршат ли работа Редактирано 14 Май, 2007 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #8 Отговорено 14 Май, 2007 какъв е пък този д16Б? просто гледай колектора да прилича на този от знимките и да НЕ е от двувалка. Крепежните болтове при двувалките са други и самите тръби не съвпадат добре с главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 14 Май, 2007 Сигурно е от някой акорд или сивик около 2000 година. Ако имаш номера на ЕЦУ-то го напиши да видим дали става . Колектора отзад също има означение и може да го видиш , делкото също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове