toniam 52 #1 Публикувано 1 Юни, 2020 Здравейте,колеги!Забелязвам леко провисване на предната броня около фаровете се вижда най-добре.Ако някой е решил проблема,моля да сподели!Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
heaT 4 #2 Отговорено 1 Юни, 2020 Здравей, за проблема с провисването е коментирано и преди, проблема го има и при предната седма генерация.Виж поста на колегата isullivan в тази тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #3 Отговорено 1 Юни, 2020 Благодаря ти,колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #4 Отговорено 1 Юни, 2020 (Редактирано) Преди 1 час, toniam написа: Здравейте,колеги!Забелязвам леко провисване на предната броня около фаровете се вижда най-добре.Ако някой е решил проблема,моля да сподели!Благодаря предварително! Здравей колега. Това изглежда странно.Чел съм темата на руснаците,видял съм доста снимки на провиснала броня,при тях изглежда на леко открехната а при теб направо си зее.Имам чувството,че си я издърпал като си тръгнал на заден и си я закачил и после си се опитал да я наместиш но доста не сполучливо.Това поне аз виждам на снимката,но тя може и да лъже.То и провисването не става от днес за утре а леко с времето се отпуска и е едвам забележимо. Редактирано 1 Юни, 2020 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #5 Отговорено 1 Юни, 2020 Мисълта ми е,че ако имам счупени някои от държачите отдолу купувайки нови и смяна би трябвало да се разреши проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #6 Отговорено 1 Юни, 2020 Ако някой от държачите е заминал,само нов.С комшията на неговият Авенсис се опитахме с какво ли не да оправим един от неговите но след няколко дена пак отваряше.Накрая го сменихме с нов и за сега не мърда. В тубата има клипове как се сваля предната броня и когато я свалиш тогава ще си наясно кой от тях е заминал,та не бързай да купуваш до като не си сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #7 Отговорено 1 Юни, 2020 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bastards 0 #8 Отговорено 9 Април, 2022 Можеш ли да споделиш откъде закупихте държачите. Трябва да закупя двата под фаровете и тези до калниците, но не ги намирам никъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове