banancho_ 1 #1 Публикувано 31 Май, 2020 Здравейте колеги. Някой има ли информация какви са диаметрите на ринговете във фара на акорд 7ма. Интересува ме основно около лупата и около дългата светлина. Най вече на дългите тъй като там е подобно на една немска марка 😁 Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 31 Май, 2020 (Редактирано) За това ли става въпрос, колега? Не знам до каква степен са надеждни, понеже ако изгорят трябва пак да се отваря фара за подмяната им. #Aliexpress BGN 38.54 18%OFF | Excellent 4 pcs Ultra bright CCFL angel eyes kit Halo Ring For honda accord CL7 CL9 CM2 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 https://a.aliexpress.com/_dVh5bqd Редактирано 31 Май, 2020 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #3 Отговорено 31 Май, 2020 (Редактирано) Според размерите на продавача са 106 и 131, но вътрешно или външно ги хващат тази размери, не е ясно. Редактирано 31 Май, 2020 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
banancho_ 1 #4 Отговорено 3 Юни, 2020 Благодаря за отговора и предложението колего, но имам странното чувство че това не са точните размери. Гледал съм ги тези, но лично мнение: не одобрявам ccfl-а. Моята идея е да сложа лед, но затруднението ми е че не мога да открия никъде информация за диаметъра на ринговете, най вече на дългите светлини, защото там окръжността не е цяла, а по скоро като на BMW. Ако някой друг се е занимавал с нещо подобно или има информация ще съм благодарен да сподели. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
banancho_ 1 #5 Отговорено 10 Юни, 2020 Да повдигне въпроса? Някой с мнение или препоръка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове