eransun 2 #1 Публикувано 25 Май, 2020 Здравейте, притежавам 2008 година ЦРВ, без хендсфри. Когато купувах колата забелязах, че има изпълнение с хендсфри. Има ли възможност да добавя към моята фабрично, ако може някой знае ли кой би свършил работа. Друг добър вариант можете ли да препоръчате до към 200-250лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #2 Отговорено 27 Май, 2020 Мен ако питаш, взимай едно такова бюджетно (70-80 лв.), което върши перфектна работа и си свиркай. Слагаш го на сенника, тънко и прибрано е, удобно е,чува се перфектно, а като го заредиш батерията му държи доста.я 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 28 Май, 2020 @Emicha Имах подобно преди години (Sony Ericsson) и не бях доволен. Може да са ги подобрили през времето - моето беше от първите от този тип. Аз на акорда съм с XCarLink с Bluetooth модул към него и съм много доволен откъм разговори. Единственото неудобство е, че за да се говори, стереото трябва да е в "CDC" режим. Купувах го директно от Китай - в БГ (нормално) са по-скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #4 Отговорено 28 Май, 2020 За други не знам, аз говоря за тази Jabra от снимката, понеже я използвам от години. Свързал съм си два телефона към нея (не си спомням до колко поддържаше/помнеше - 2,3 или 4) и работи безотказно, чувам и ме чуват без забележки, а като се наложи да пътувам с другата кола , само я свалям от единия сенник и я закачам на другия. Има и по-хубави и нови модели на същия производител,(имам познати които са много доволни) но на мен, не ми трябва да сменявам нещо което ми върши работа перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #5 Отговорено 28 Май, 2020 Благодаря ви. Аз имам нещо подобно, но се чува доста тихо, а и не ме чуват добре. За това съм отделил повечко пари за нещо, което ще върши добра работа. Иначе батерията държи зверски ..да. Ще прочета за тази марка. Благодаря и ако някой има друг вариант нека го сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #6 Отговорено 29 Май, 2020 Преди 21 часа, Zlatozator написа: @Emicha Имах подобно преди години (Sony Ericsson) и не бях доволен. Може да са ги подобрили през времето - моето беше от първите от този тип. Аз на акорда съм с XCarLink с Bluetooth модул към него и съм много доволен откъм разговори. Единственото неудобство е, че за да се говори, стереото трябва да е в "CDC" режим. Купувах го директно от Китай - в БГ (нормално) са по-скъпи. Къде ти монтираха Xcar-a, или сам си го сложи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #7 Отговорено 29 Май, 2020 Сам. Но всичко, което трябва да се направи, за да тръгне, е да се вкара буксата му (кабелът му трябва да е с букса за Хонда, защото има различни) на мястото на входа за външен чейнджър на гърба на радиото. Останалото е да избереш къде ще си сложиш микрофончето и изхода за флашките, и да прекараш кабелите им. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #8 Отговорено 30 Май, 2020 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове