ДичоЗлатев 4 #1 Публикувано 13 Май, 2020 Здравейте колеги имам следния проблем!прозореца когато го вдигна до максимум автоматично си слиза около 10 сънтиметра!колата е акорд8.някой може ли дами каже как се ресетва модула?благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 13 Май, 2020 (Редактирано) Зравей, колега. В другата ти тема сме ти отговогили аз и друг колега. Ти пробва ли двата начина? Клипа, който съм ти пратил там работи на Акорд 7ма. Пробвай по този начин. Успех. Редактирано 13 Май, 2020 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #3 Отговорено 13 Май, 2020 Мисля, че е от значение вратата дали е затворена или отворена. Само от шофьорската врата ли се появява проблема или и от бутона на вратата. Изпълнявай всичко дословно. За заден прозорец обяснява, че процедурата се прави на задната врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДичоЗлатев 4 #4 Отговорено 14 Май, 2020 Колеги искам да ви благодаря за бързото реагиране! Справих се със задачата благодаря още веднъж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #5 Отговорено 14 Май, 2020 Инстукцията от клипа ли проработи или се оправи по друг начин? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове