phoenxtream 0 #1 Публикувано 12 Май, 2020 (Редактирано) Здравейте, имам един въпрос надявам се не много сложен . Може ли да се сложи оригиналната навигация на модел който е с обикновенна конзола така че всичко да си и работи както при моделите с фабрично вградена, понеже твърдо съм решил да взимам такава хондичка само че с навигация интериора ми допада доста повече, то предполагам може да се сложи друг модел навигация някаква андроид да речем но ако може да мо дадете отговор за оригиналната как стоят нещата Редактирано 12 Май, 2020 от phoenxtream Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 12 Май, 2020 (Редактирано) Колега, ползвай търсачката. За навигациите има писани много теми. Повечето колеги китайските андроиди ги плюят, някои да доволни. Зависи ти какво очакваш Ето примерна тема да добиеш представа. Редактирано 12 Май, 2020 от Ivan_Ch 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #3 Отговорено 13 Май, 2020 В тази тема можеш да прочетеш информация за китаеца. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове