ZaRRicK 330 #1 Публикувано 12 Май, 2007 Някой може ли да ми обясни как се пуска/копира работещ линк към мобилето? На мен горе в адрес-бара ми изписва само основната страница. Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #2 Отговорено 12 Май, 2007 Цъкаш на линка със дясно копче>>от менюто избираш да ти го отвори в нов джам>>след като ти се отвори новия джам бързо натискаш ESC >> и готово имаш линка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 12 Май, 2007 (Редактирано) глупости, десен бутон върху линка и има "Copy link Location" или "Copy shortcut" в зависимост от браузъра, след това си го пействаш Редактирано 12 Май, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #4 Отговорено 13 Май, 2007 Ми щом ти казваш "глупости" добре! Аз така си го правя и винаги линковете ми работят.Извинявам се на колегата вече има два варианта как да направи това което иска... днес нещо съм много зядлив извинявам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 13 Май, 2007 Ми щом ти казваш "глупости" добре! Аз така си го правя и винаги линковете ми работят.Извинявам се на колегата вече има два варианта как да направи това което иска... днес нещо съм много зядлив извинявам се няма проблем, просто това с бързото натискане на ESC не ми вдъхва доверие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chavdu #6 Отговорено 13 Май, 2007 десен бутон на линка ... open in new window в новия прозорец в address bar-a имаш работещ адрес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #7 Отговорено 13 Май, 2007 Ами не става! Като маркирам горе в адрес бара написаното и дам десен бутон тва "open in new window" въобще го няма като опция, само стандартните:cut, copy, paste, delete. Cтава въпрос от страницата мобиле.бг да пусна работещ линк някyде другаде(примерно тук или по ICQ или skype). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 733 #8 Отговорено 14 Май, 2007 Ами не става! Като маркирам горе в адрес бара написаното и дам десен бутон тва "open in new window" въобще го няма като опция, само стандартните:cut, copy, paste, delete. Cтава въпрос от страницата мобиле.бг да пусна работещ линк някyде другаде(примерно тук или по ICQ или skype). десен бутон в/у линка ... значи .. не в/у адреса в address bar-a , а когато си пуснал търсене и ти изкара резултатите ... десен бутон в/у обявата на която искаш линка ей тай (new tab или new window, няма значение) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #9 Отговорено 14 Май, 2007 (Редактирано) Начини да вземеш адреса на дадена страница дал господ Можеш да го вземеш от сорс кода на страницата, но ето един по-лесен:- като отвориш страницата която те интересува натискаш десен бутон на мишката / препоръчвам ти някъде в празното пространство на страницата, защото иначе може да улучиш някой вложен обект и да вземеш неговия адрес/ и там избираш Properties и след това просто си копираш адреса от полето Address (URL):............Успех ! Редактирано 14 Май, 2007 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 733 #10 Отговорено 14 Май, 2007 Начини да вземеш адреса на дадена страница дал господ Можеш да го вземеш от сорс кода на страницата, но ето един по-лесен:- като отвориш страницата която те интересува натискаш десен бутон на мишката / препоръчвам ти някъде в празното пространство на страницата, защото иначе може да улучиш някой вложен обект и да вземеш неговия адрес/ и там избираш Properties и след това просто си копираш адреса от полето Address (URL):............Успех !прав си , брат ... по лесно е както казваш ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #11 Отговорено 14 Май, 2007 Начини да вземеш адреса на дадена страница дал господ Можеш да го вземеш от сорс кода на страницата, но ето един по-лесен: - като отвориш страницата която те интересува натискаш десен бутон на мишката / препоръчвам ти някъде в празното пространство на страницата, защото иначе може да улучиш някой вложен обект и да вземеш неговия адрес/ и там избираш Properties и след това просто си копираш адреса от полето Address (URL):............ Успех ! Специално в mobile.bg изпълни горното, но конкретно върху линка < Детайлен прглед> към съответната обява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #12 Отговорено 14 Май, 2007 Мерси колеги, разрах как става. Мерси много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове