Jump to content
ZaRRicK

Link към Mobile.bg

Recommended Posts

Някой може ли да ми обясни как се пуска/копира работещ линк към мобилето? На мен горе в адрес-бара ми изписва само основната страница. Мерси:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

Цъкаш на линка със дясно копче>>от менюто избираш да ти го отвори в нов джам>>след като ти се отвори новия джам бързо натискаш ESC >> и готово имаш линка:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk
Отговорено (Редактирано)

глупости, десен бутон върху линка и има "Copy link Location" или "Copy shortcut" в зависимост от браузъра, след това си го пействаш

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:unsure: Ми щом ти казваш "глупости" добре! Аз така си го правя и винаги линковете ми работят.Извинявам се на колегата вече има два варианта как да направи това което иска... днес нещо съм много зядлив извинявам се :worthy:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

:ebanjeee: Ми щом ти казваш "глупости" добре! Аз така си го правя и винаги линковете ми работят.Извинявам се на колегата вече има два варианта как да направи това което иска... днес нещо съм много зядлив извинявам се :P:tooth:

няма проблем, просто това с бързото натискане на ESC не ми вдъхва доверие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

десен бутон на линка ... open in new window в новия прозорец в address bar-a имаш работещ адрес :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не става! Като маркирам горе в адрес бара написаното и дам десен бутон тва "open in new window" въобще го няма като опция, само стандартните:cut, copy, paste, delete. Cтава въпрос от страницата мобиле.бг да пусна работещ линк някyде другаде(примерно тук или по ICQ или skype). :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не става! Като маркирам горе в адрес бара написаното и дам десен бутон тва "open in new window" въобще го няма като опция, само стандартните:cut, copy, paste, delete. Cтава въпрос от страницата мобиле.бг да пусна работещ линк някyде другаде(примерно тук или по ICQ или skype). :starwars:

десен бутон в/у линка ... значи .. не в/у адреса в address bar-a , а когато си пуснал търсене и ти изкара резултатите ... десен бутон в/у обявата на която искаш линка

ей тай ;)

Публикувано изображение

(new tab или new window, няма значение)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Начини да вземеш адреса на дадена страница дал господ :starwars: Можеш да го вземеш от сорс кода на страницата, но ето един по-лесен:- като отвориш страницата която те интересува натискаш десен бутон на мишката / препоръчвам ти някъде в празното пространство на страницата, защото иначе може да улучиш някой вложен обект и да вземеш неговия адрес/ и там избираш Properties и след това просто си копираш адреса от полето Address (URL):............Успех !

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начини да вземеш адреса на дадена страница дал господ ;) Можеш да го вземеш от сорс кода на страницата, но ето един по-лесен:- като отвориш страницата която те интересува натискаш десен бутон на мишката / препоръчвам ти някъде в празното пространство на страницата, защото иначе може да улучиш някой вложен обект и да вземеш неговия адрес/ и там избираш Properties и след това просто си копираш адреса от полето Address (URL):............Успех !

прав си , брат ... ;) по лесно е както казваш ти :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начини да вземеш адреса на дадена страница дал господ :starwars:

Можеш да го вземеш от сорс кода на страницата, но ето един по-лесен:

- като отвориш страницата която те интересува натискаш десен бутон на мишката / препоръчвам ти някъде в празното пространство на страницата, защото иначе може да улучиш някой вложен обект и да вземеш неговия адрес/ и там избираш Properties и след това просто си копираш адреса от полето Address (URL):............

Успех !

Специално в mobile.bg изпълни горното, но конкретно върху линка < Детайлен прглед> към съответната обява.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Мерси колеги, разрах как става. Мерси много:starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...