Bosch37p 0 #1 Публикувано 10 Април, 2020 Здравейте имам проблем с моята хонда сивик 1.6 хечбек. Проблемът се появи преди около месец. Значи докато си карам с пуснато парно не се усещо но когато спря на едно място и започва да вкарва тази миризма на нагорещена гума или пластмаса(като чели се усещо повече като парното е настроено да духа студено.) Също така като сляза от колата покрай нея някаде от предницата идва тази миризма и още 5 минути се усеща докато не поистине колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #2 Отговорено 10 Април, 2020 Имах сходен проблем лятото. При мен миришеше като на пластмаса и бакелит. Добре че го хванахме преди да размонтираме цялото табло. Оказа се разтопена основа на светлината за километража в таблото. Бях сложил някакви китайски лед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #3 Отговорено 28 Април, 2020 И аз го имах този проблем, но както се появи така и изчезна. Същата миризма на бакелит при обдухване на топло. Изпратено от моят SNE-LX1 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове