kick 46 #1 Публикувано 10 Май, 2007 имаше някъде тема за расчитане на грешки но немога да я намеря ECU то мига 14 пъти Д13б2 чистя го от бушона оправя се след това паля и пак същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #2 Отговорено 10 Май, 2007 значи давам контакт светва ведъж след това гасне и след около 2-3 секунди мига 14 пъти през равни интервали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 10 Май, 2007 или влез тук http://www.hybrid.honda-perf.org/tech/codes.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #4 Отговорено 10 Май, 2007 моторчето за оборотите не ми работи и съм го исключил може би от там идва проблема аз го сменях но и с новото проблема е същия бях при Омбре и той ми каза да го исключа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #5 Отговорено 10 Май, 2007 Грешка номер 14 при Д13Б2 е: 14: ELECTRONIC AIR CONTROL (EACV)Ще кажете,че повтарям колегата по-горе, но на Д13-ката някой кодове не съвпадат с кодовете на инжекционните модели(за които е таблицата горе)Щом си откачил EACV-то явно за това мига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #6 Отговорено 10 Май, 2007 Ако имаш нерегулиран изпускателен клапан ще пука в гърнето, когато е студен двигателя-клапанът е по-къс и затваря плътно но когато загрее се удължава и не затваря добре, ще се оправиш с реглаж на клапани а ако не стане , с припасване, но това означават повече парички...поне за гарнитура, болтове и др. Някой слагат присадка в бензина за почистване на нагар, но тя може да ти задръсти дюзите ако я налееш в резервоара защото разбива мизерията там. Сам вземи решение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #7 Отговорено 11 Май, 2007 ТУК В темата за Д13 има надолу и за Д15. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #8 Отговорено 11 Май, 2007 ТУК В темата за Д13 има надолу и за Д15.мъ съм кьорав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boyko_85 0 #9 Отговорено 12 Юни, 2007 Имате ли схема на ECU на d16z5 ili d16a9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #10 Отговорено 13 Юни, 2007 стига питал навсякъде едно и също де, отговорих ти вчеравземи ми пусни едно лично с повече информация какво искаш да направиш и спри да питаш без да четеш отговорите.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=3215&hl= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове