Руси 0 #1 Публикувано 14 Март, 2020 Здравейте, оглеждам се в Honda CR-V 1.6 D 120 коня .Рових в нета си го харесах този мотор ,реших да се посъветвам ту във форума . Какво мнение имате ,как се държи на пътя ,разход и.т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Руси 0 #2 Отговорено 15 Март, 2020 Кажете две думи за 1.6 дизела 120 коня, става ли за това купе на црв ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Руси 0 #3 Отговорено 15 Март, 2020 Даите идея, търся нещо по голямо от сегашнат кола корола версо 2002. Синът ми е много висок 202 см дали ще се побере отзат, също да не гори много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ves 5 #4 Отговорено 18 Март, 2020 Относно четвърта генерация имам наблюдение за 1.6 i-Dtec 160 к.с. AWD 9-степенният автомат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #5 Отговорено 18 Март, 2020 За двигателя нямам наблюдение, но предполагам, че повечето колеги ще кажат че е слаб за това купе! Купето обаче е най-просторното за кола от този клас. Имам колега висок 2 метра, когато седна за първи път отзад, остана много учуден колко място има: и за краката и за главата Все пак направете една проба със сина, за да е сигурно, че ще се чувства комфортно отзад! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Руси 0 #6 Отговорено 19 Март, 2020 На 18.03.2020 г. at 19:01, Ves написа: Относно четвърта генерация имам наблюдение за 1.6 i-Dtec 160 к.с. AWD 9-степенният автомат... Привет дай инфо малко за разход и подръжка и твой лични наблюдения .Благодаря предварително. На 18.03.2020 г. at 19:01, Ves написа: Относно четвърта генерация имам наблюдение за 1.6 i-Dtec 160 к.с. AWD 9-степенният автомат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Руси 0 #7 Отговорено 19 Март, 2020 На 18.03.2020 г. at 21:10, ivan_m написа: За двигателя нямам наблюдение, но предполагам, че повечето колеги ще кажат че е слаб за това купе! Купето обаче е най-просторното за кола от този клас. Имам колега висок 2 метра, когато седна за първи път отзад, остана много учуден колко място има: и за краката и за главата Все пак направете една проба със сина, за да е сигурно, че ще се чувства комфортно отзад! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Руси 0 #8 Отговорено 19 Март, 2020 Благодаря за инфото Иван.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ves 5 #9 Отговорено 20 Март, 2020 (Редактирано) За 13500 км. разполагам със следните данни относно разход: Среден разход: 8.2 L/100km Извън градско: 7.2 L/100km Градско: 10.2 L/100km Както се досещате стойностите варират в зависимост от скорост, товар, и др. От изображението може да видите и най-доброто което съм получил - 5.6, но това беше за около 200км с постоянна скорост коло 90-100 км/ч. на климатик). Обслужих я съвсем наскоро в сервиз на Хонда, откъдето й ъпдейтнаха софтуера, което би трябвало да се изрази в по-нисък разход на гориво, но това предстои да се установи. Возията е много приятна и комфортна, а 160к.с. се усещат добре за размерите и килограмите на автомобила. Относно купето, както и колегата ви е споменал е доста просторно, но за всеки случай направете един тест за да прецените и от първо лице. Ако възнамерявате да си вземете автоматик (а и не само), имайте предвид че маслото му се сменя на около 120 хил. км (или 4г,) , в зависимост от екплоатацията на автомобила. Препоръчително е да използваете оригинални масла на Хонда. При други въпроси, насреща съм Хубав ден и честита първа пролет! Редактирано 20 Март, 2020 от Ves 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BUL_RED 0 #10 Отговорено 14 Юли Здравейте,да разбутам темата.До колегите с 1.6 дизел.Мнения , впечатления и проблеми.Спрял съм се на Honda Cr-v 1, 6i-Dtec4X2, 120к.с,-2014г.на 166 000км.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BUL_RED 0 #11 Отговорено 17 Юли Еееи,не се ли чупят тези 1.6 дизели.Някой да каже нещо.Ресурс има ли тоз матор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #12 Отговорено 18 Юли Здрасти, погледна ли за други подобни теми, сещам се че наскоро имаше. Най-добре се обади на някой от известните сервизи на Хонда за съвет, да ти кажат какво да очакваш. Точно 1.6 дизел имаха проблеми с главата, но може би това се отнася за първите години и после е изчистено. Питай и за 9 степенния автомат, доста интерестна кутия, дали е надежна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BUL_RED 0 #13 Отговорено 18 Юли Благодаря за отговора.Ако можеш да ми напишеш известните сервизи.Нов съм във форума,а съм и фен на марката.Търсих,четох...нищо конкретно за този двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #14 Отговорено 18 Юли Нали си до Русе, потърси контактите на Маркони от Русе, има ги във форума. Обади му се, той ще знае. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BUL_RED 0 #15 Отговорено 18 Юли преди 56 минути, galin_k написа: Нали си до Русе, потърси контактите на Маркони от Русе, има ги във форума. Обади му се, той ще знае. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове