h5rov 294 #1 Публикувано 12 Март, 2020 (Редактирано) Здравейте, От вчера предно ляво огледало ми пее лошо. Прикачил съм видео с проблема. Работи, но звука в едната поска е притеснителен. Преди време имаше една трема с разяснение как се разглобява. Търсих, но не я намерих. Има ли някъде упътване как стават нещата. Друг е въпроса дали това подлежи на ремонт с някакви части, ако има резервни. 20200311_175357_1.wmv Редактирано 12 Март, 2020 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6139 #2 Отговорено 12 Март, 2020 Странно е че звуците в 2-те посоки са различни, но не знам дали е за притеснение. Аз си обърнах без да искам пасажерското и после само го върнах на ръка и си работи от тогава - без ядове. Иначе гледам и твоето дясно върви със забавяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #3 Отговорено 12 Март, 2020 Има някакви „защити“. Бъзиках го с идеята да с оправи. Като го напъна с ръка се обръща и после се намества само и работи, но отново с този неприятен звук. Странното е, че звука се появи без външна намеса (може би). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jecho Bozhkov 0 #4 Отговорено 15 Март, 2020 Здравейте! Като е станало на въпрос за огледала и стъкла, на мене от нищото ми се напука задното стъкло на колата - акорд комби 7ма генерация 2.4. Някой случайно да продава такова? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове