svetozar123@abv.bg 0 #1 Публикувано 10 Март, 2020 Здравейте колеги знаете ли къде се намира комфорт модула на хонда акорд 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #2 Отговорено 10 Март, 2020 Здравей @svetozar123@abv.bg, Прави ми впечатление, че пускаш едни и същи въпроси от време на време. Ето тук си получил отговор на питането ти - КЛИК Подобна е и темата ти - КЛИК, пак пусната в Общите. Моля те да отделиш малко време и да прочетеш правилата на Форума - КЛИК, в т.ч. тези за оформянето и пускането на темите и попълването на профила. Така много повече колеги биха проявили желание да прочетат и откликнат на въпросите ти. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetozar123@abv.bg 0 #3 Отговорено 10 Март, 2020 Здрасти колега пробвал съм го този reset ,но не помага . Карах я на майстор и той ми каза ,че това идва от някакъв comfort modul (bcm) според него . Затова питам пак тъй като той не може да го намери , а все накой от форума ще знае нещо по въпроса . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetozar123@abv.bg 0 #4 Отговорено 10 Март, 2020 Благодаря за препоръките относно правилата на форума ще отделя време за да ги прочета . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 235 #5 Отговорено 10 Март, 2020 Преди 1 час, svetozar123@abv.bg написа: Здрасти колега пробвал съм го този reset ,но не помага . Карах я на майстор и той ми каза ,че това идва от някакъв comfort modul (bcm) според него . Затова питам пак тъй като той не може да го намери , а все накой от форума ще знае нещо по въпроса . Ми има хора които знаят, и са ти отговорили но в другата ти тема и то много точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове