Атанас Илиев 0 #1 Публикувано 6 Март, 2020 Здравйте колеги, бихте ли ми помогнали с избора на мотор? Решил съм да купя ФР-В и се спрях на 1.8 и 2.0 мотори. 1 И двата мотора ли работят на газ 2 Кой е по-надежден 3 Какъв разход на газ да очаквам (ако работят на газ) 4 Дали някой от тях е с верига Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Атанас Илиев 0 #2 Отговорено 8 Март, 2020 Колеги, да разбирам, че всички карате дизели или 1.7 (беззиновият мотор) Ще опитам да набавя информация от друг форум. Съжалявам за пропиляното време в този форум. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 8 Март, 2020 преди 5 минути, Атанас Илиев написа: Съжалявам за пропиляното време в този форум. Тук щатни служители няма , които денонощно да отговарят на въпроси ! Изказването ти е мега крайно и глупаво ,а ако си беше направил труда да потърсиш инфо , щеше и да намериш . Приятно пропиляване на времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1556 #4 Отговорено 8 Март, 2020 Според мен е важно да намериш точния газаджия,да сложиш хубаво газово което не е сборен комплект от части на различни марки. Тук има някой споделени мнения. Ако вземеш кола и искаш перфектно газово и цялостно обслужване ,ще го намериш тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове