numelungbg 0 #1 Публикувано 5 Март, 2020 Здравейте, записах си дискче с размер 700 мб със 130 песни чрез Media Player-a на Windows 10 (по стария). Обаче като го пусна в колата стига до 20-тата и връща обратно. Та моля някои да ме просветли в изгубеността ми :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #2 Отговорено 6 Март, 2020 Старо е, не чете мп3-ки,(за по нови ъпдейти абсурд) само обикновени аудио формати, това значи 16-18 песни макс на аудио диск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
numelungbg 0 #3 Отговорено 6 Март, 2020 Проблема е че, всяка една песен на този диск е MP3-ка :D. Точно това ми каза и приятел, че това радио не чело MP3-ки, двамата бяхме объркани. Да не би да има лимит някакъв на броя песни на диск точно заради размера на нормалния аудио файл? (нямам представа до колко достига една 3 минутна песен в този формат) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kirchoo 0 #4 Отговорено 27 Април, 2020 На 6.03.2020 г. at 13:01, birev написа: Старо е, не чете мп3-ки,(за по нови ъпдейти абсурд) само обикновени аудио формати, това значи 16-18 песни макс на аудио диск. А пробвал ли си да свържеш трансмитер с фабричните радио..На мен ми намира определена станция чува се но през секунди издава звука, търсещ станция Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове