sakrayaami 45 #1 Публикувано 5 Март, 2020 Здравейте колеги, Рабиха ми Харвито, за да ми откраднат китайската мултимедия. Махнали са таблото и сега немога никъде да открия кабела за подгряване на задния прозорец. Качвам снимка, кабела и бутона трябва да са в десния горед ъгъл. Дайте акъл какво може да е станало, дали не са го отскубнали и ако да има ли някъде навътре куплинг към който да се свързва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #2 Отговорено 5 Март, 2020 Преди 1 час, sakrayaami написа: Здравейте колеги, Рабиха ми Харвито, за да ми откраднат китайската мултимедия. Махнали са таблото и сега немога никъде да открия кабела за подгряване на задния прозорец. Качвам снимка, кабела и бутона трябва да са в десния горед ъгъл. Дайте акъл какво може да е станало, дали не са го отскубнали и ако да има ли някъде навътре куплинг към който да се свързва? Трудно биха го отскубнали. Провери добре да не се е набутал зад панела на парното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #3 Отговорено 5 Март, 2020 Не никъде не се вижда мисля че намерих и куплунга един син дълбоко навътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #4 Отговорено 5 Март, 2020 Намерих го, много беше забутан... Благодаря за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihobir 5 #5 Отговорено 5 Март, 2020 Да им изсъхне най-милото дано! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове