mravi_76 0 #1 Публикувано 4 Март, 2020 (Редактирано) Здравейте.Имам проблем с показанията на бензина когата карам на газ.Пада нивото и не се рестартира.Хонда акорд 2009 година,2.4 автомат.Някой да има подобен проблем? Редактирано 4 Март, 2020 от mravi_76 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deyan Angelov 0 #2 Отговорено 4 Март, 2020 Здравей, И при мен е така, но след всяко палене се рестартира. Не знам дали може да се избегне това. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angelov_88 33 #3 Отговорено 4 Март, 2020 преди 6 минути, Deyan Angelov написа: Здравей, И при мен е така, но след всяко палене се рестартира. Не знам дали може да се избегне това. Поздрави! Значи имаш емулатор, със каква газова си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mravi_76 0 #4 Отговорено 4 Март, 2020 И аз имах емулатор,но не работи коректно.Показваше каквото поиска.Днес ходих да ми го махнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deyan Angelov 0 #5 Отговорено 4 Март, 2020 1 hour ago, Angelov_88 said: Значи имаш емулатор, със каква газова си? Да, имам емулатор. На Романо е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #6 Отговорено 7 Март, 2020 Пълниш резервоара до горе, караш си на газ. На дисплея си показва колко километра ще изминеш до зареждане. Като навъртиш 490км примерно ще показва 0! Стрелаката си стои горе и не пада. Не нулирай и двата километража/А и Б/ едновременно! При мен с нулирането започна да отчита бензина и светна лампата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angelov_88 33 #7 Отговорено 9 Март, 2020 На 7.03.2020 г. at 17:28, darius написа: Пълниш резервоара до горе, караш си на газ. На дисплея си показва колко километра ще изминеш до зареждане. Като навъртиш 490км примерно ще показва 0! Стрелаката си стои горе и не пада. Не нулирай и двата километража/А и Б/ едновременно! При мен с нулирането започна да отчита бензина и светна лампата. При мен стрелката си пада обаче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mravi_76 0 #8 Отговорено 17 Март, 2020 Проблема решен благодарение на колегата Markony.Благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tinaki 1 #9 Отговорено 20 Март, 2020 Как го решихте??? И аз имам същия проблем, само че моя двигателе 2.0 и съм със LPG Tech OBD 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове