bobx3m 12 #1 Публикувано 24 Февруари, 2020 Здравейте колеги, днес на колата D16V1 (няма газова), изиби грешка P0301 - Misfire detected на 1-ви цилиндър. Предполагам, че трябва да взимам бобина. Може ли някой да ми помогне на D16V1, кой подред се пада 1-ви цилиндър, като се отвори капака? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 24 Февруари, 2020 Винаги се броят от ангрежа. Бъзни и първо клапаните и тогава купувай каквото и да било. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobx3m 12 #3 Отговорено 24 Февруари, 2020 Благодаря ти много, ще пробвам да заменя бобината първо, защото имам приятелче под ръка Поне да знам бобина ли е, свещ ли е или клапани. Съмнявам се да са клапаните, защото преди 15К са регулирани, но ще видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobx3m 12 #4 Отговорено 27 Февруари, 2020 Оказа се бобина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 27 Февруари, 2020 Преди 1 час, bobx3m написа: Оказа се бобина. Значи е работила като редосеялка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове