policeman 1052 #1 Публикувано 22 Февруари, 2020 (Редактирано) Днес ми отказаха бутона “auto”,от ляво за регулиране на температурата и този за увеличаване на вентилатора.Някой сблъсквал ли се е с този проблем?От дясно ми работи този за температурата,работи за двете зони ,за намаляване на вентилатора,вкл/ИЗКЛ на компресора и за обдухване на предното стъкло.Колата е без навигация. Благодаря предварително на отзовалите се. Редактирано 22 Февруари, 2020 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimi4a 4 #2 Отговорено 22 Февруари, 2020 Аз имах проблем с блока за управлението мигаше зелената лампичка и не реагираше бутона четох как се прави ресет във форума но се оказа че има малка грешка в инструкцията потърсих в ю туб клипчета, след видяното там направих ресет и се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #3 Отговорено 22 Февруари, 2020 Как го направи този ресет? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1236 #4 Отговорено 22 Февруари, 2020 Обикновено се прави от буксата му. Така аз ресетвах на Лагуната климатроника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #5 Отговорено 23 Февруари, 2020 Днес сутринта работят.Явно имам някъде студена спойка ,или окислена букса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1236 #6 Отговорено 23 Февруари, 2020 Бъг се е получил.Нищо особено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimi4a 4 #7 Отговорено 28 Април, 2020 На 22.02.2020 г. at 22:39, policeman написа: Как го направи този ресет? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове