Jump to content
Guest Nikolay

Стига с тия голфове бе :-)

Recommended Posts

Guest Nikolay

Не че имах нещо против голфовете и голфаджиите, дори четях изказванията за тях с лека насмешка "да бе да", ама да ви кажа в рамките на един час какво ми се случи...Малка уличка около Мария Луиза, задръстване, колона, търся място за паркиране. Пред мен - голф двойка, регистрация КН :-) Както си пъплихме, изведнъж голфчето спря, тръгна рязко назад и спря в предната ми броня. Нямам обяснение защо, нито път шофьорът му....както и да е, бързах, нямаше поражения, затова му теглих една майна и си продължих. След като паркирах колата, тръгнах по тротоара и изведнъж....от един двор, на заден, излетя един голф, този път тройка и си тръгна по тротоара - пак назад....естествено тръгнах да бягам за да не ме отнесе, добре, че имаше едни бабички, които се развикаха изненадващо силно, щото нямаше как да избягат. Добре, че тоя чу и спря.Та мисълта ми е.....е повярвах в историите за голфовете и техните собственици ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми бате незнам това си е до човека познавам хора които карат голфове и са печени, сигурно си попаднал на някои с купени книжки и супер отворени типове които си мислят, че са богове на пьтя от такива типове трябва мног да се пазиме щото с тези си постьпки които правят се стига до сериозни проблеми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне леко си се отървал...........но иначе колкото и да си ефектиран е тъпо да пускаш теми с конфликтни заглавия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги марките на колите нямат нищо общо с това какъв човек си, колите са само машини, а за тях е най-важното е ЗАДКОРМИЛНОТО устройство:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

стига бе , то нека да няма значение ,ама вчера ми се случи яката комбинация : гоуф 2 ГТИ каран от руса мацка -> бърза реакция и се спасих :D ама тоя пред мен нямаше тоя късмет :P на празен път мацката мина точно там където се намирах преди 0.5 секунди (как я видях в огледалото и аз не знам) а имаше още 2 свободни ленти и като мина през мен се заби в предния :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

не е така. в нашата държава се разпространява легендата че голф е митично същество, с неописуема сила създадено от някой болен ум за да ви движи с максимална скорост...

Един вид Еднорог ли ;) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz

Въпрос на време е темата да бъде видяна от колегите от VW форума и ще настане мазало! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman
Отговорено (Редактирано)

Споко и аз както си карам спокойно по магистралата с ... 140 да кажем. В лявата лента. Лек завой, и в средна лента се пада една ... много ясно - руса мацка с Голф 3 и съвсем спокойно взе да си сече завоя на ляво, карайки с ... около 100. Скочих на газта и на клаксона и нямам идея, как не си продължих и с нейното огледало ;) - толкова на близо се разминахме. След това я гледам - така рязко се дръпна в своята лента, че добре че не и занесе кошничката ... ;) Е и да и бях взел огледалото - нямаше да и липсва, тя и без това не знае за какво е сложено там, освен да и пречи, докато се бута насам-натам по тесните улички! ;)П.П. Селяните ги има в всякакви коли, Голфа просто е много масов и съответно много от "тях" са му са се покатерили и така. За справка имам един колега на работата с англичанка (това го разбрах по-късно след случката). Та ми се случи, свършвам работа и до моето сивиче - паркирано още едно - същото. Вътре пълно с мадами и този "колега". Аз малко бързам и само подхвърлям - брей, конкуренция нещо и вече ще се качвам и ще тръгвам. Мацките се смеят - зарадваха се, а тоя ми ти отворко вика - мба ... мноу се трошат тия сивици ... Не ми се занимаваше и само отвърнах - колкото - толкова и си заминах, ядосан ... След 3-4 дена го видях да идва с англичанката си и си викам, тоя не я заслужава тая кола ... :-(

Редактирано от Iceman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) Е и да и бях взел огледалото - нямаше да и липсва, тя и без това не знае за какво е сложено там, освен да и пречи, докато се бута насам-натам по тесните улички! ;)как заа какво???? разбира се да се червисват и гримират ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

Iceman.......кво е тва спокойно каране с 140.... :zen: ,не ми се мисли с колко караш неспокойно :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен пък е 50 на 50 с голфовете. Имам колеги, които карат нормално и такива, които наистина мислят голф за богоизбрана турбогазърия и хибрид м/у Ф1 и Боинг. Като видят повече от 2 ма да ги гледат то газ, то пилежи. Питам го единя колега дето постоянно е на газ спирачки и кара по магистралата с 160 при дъжд (сам се похвали на всички какъв е мъж). Колко са ти конете на голфа та си такава ръчка? И той гордо: "ми май са кам 80". Сега като се замисля май вече нещата са кам 80% към 20%, защото се сетих за още един болиден състезател. Голфа си е диагноза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni
Отговорено (Редактирано)

Споделям мнението на колегата, голфа си е диагноза,само бих искал да добавя и пасат комби,еи тва вече е чудо :punk: п.с.Както казаха другите колеги по горе си има и изключения,защото аз сащо имах един колега които караше едно голфче дизел понеже си тьрсеше евтина за подражка кола и голфа му пасна чудесно

Редактирано от plamoni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

[Колеги марките на колите нямат нищо общо с това какъв човек си, колите са само машини, а за тях е най-важното е ЗАДКОРМИЛНОТО устройствоexcl.gif

Напълно съм съгласен! Зад волана, на независимо каква кола, богопомазани боклуци колкото щеш.Не зависи от колата, а от съществото, което я кара. @Nikolay Тези изгъзици можеше да ги сътвори не само горд собственик на голф. Със същия главозамайващ успех можеше да те отнесе по тротоарЯ <да чукнем на дърво> и някой я с пежо, я с тойотка, че дори и с хонда /не дай Боже/.Мисълта ми е, че не голф е диагноза, клиничен е случаят "шофьор идиот зад волана"...пък колата, тя е по избор на ненормалника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Iceman.......кво е тва спокойно каране с 140.... :blink: ,не ми се мисли с колко караш неспокойно :blush1:

Е, че аз съм си казал - бях на магистралата - с колко да карам? :blink: Така или иначе това не я извинява, че ми влиза в платното!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям мнението на колегата, голфа си е диагноза,само бих искал да добавя и пасат комби,еи тва вече е чудо :blush1:

To това вече е клинично! Последната ми среща с един такъв ми струва 3 бонбона ремонт!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko
Отговорено (Редактирано)

Голф2 се намира за почти без пари. Всеки ученик, току-що взел книжка веднага си купува Голф, за да се учи на него. Отделно, понеже въпросния младеж има ограничен финансов ресурс, започва да го "тунингова" с разни лепенки, тасове и изпаднали от моргите "тунинг аксесоар". Затова и много голфчета, за мое огромно огорчение, приличат на кенефи... Същите тези "фенове", са с вряща и кипяща млада кръв и си мислят, че 1.3 мотор на газ се самоУет... Но сериозните фенове се познават по това, че точно те не са такива :)

Редактирано от mastorpetko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

Голф2 се намира за почти без пари. Всеки ученик, току-що взел книжка веднага си купува Голф, за да се учи на него. Отделно, понеже въпросния младеж има ограничен финансов ресурс, започва да го "тунингова" с разни лепенки, тасове и изпаднали от моргите "тунинг аксесоар". Затова и много голфчета, за мое огромно огорчение, приличат на кенефи... Същите тези "фенове", са с вряща и кипяща млада кръв и си мислят, че 1.3 мотор на газ се самоУет... Но сериозните фенове се познават по това, че точно те не са такива :)

много съм съгласен с теб.Но точно тези младежи,купили по една такава зараза развалят мнението за истинските фенове ГОЛФ, като започнат да се правят на такива и на недостигаеми състезатели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един такъв полуидиот полусъзтезател с пасат комби отнесе на една колежка хондичката изотзад докато правила десен завой в родния ми град та както казаха колегите не е от марката а от задкормилното човекоподобно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest A663A

Аз пък посмачках скоро задния панел и стопа на една джета :) Кога спря зад мен - така и не разбрах :D А и следовател човека .... Какво да се прави, случва се :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе точно взема да си пооправям мнението за голфовете и кво мислите става?ВЬв студ. град един голф прави обратен завои точно пред мегалан и удари отстрани една мазда.На човека с маздата му доиде като грьм от ясно небе :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...