Honda_3355 0 #1 Публикувано 1 Февруари, 2020 Здравейте колеги. Дясната ми крушка днес започна да свети лилаво днес. Явно е пътник. Та търсих из продавалниците и намерих osram xenarc. Двете крушки ми ги дават за 60лв. Добре ли е като цена или да търся нещо друго. Всякакъв съвет ще е полезен. Дори и да предложите ако някой има за продаване. Живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 2 Февруари, 2020 Първо размени крушките с дясна и лява, за да си сигурен, че е от тях. Може да се окаже, че десният ти баласт е заминал. Крушките по принцип са Д2С и на мен ми се струва ниска тая цена, при положение, че комплект на Осрам върви около 100-120 лв. Но ако са чисто нови крушките си е оферта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_3355 0 #3 Отговорено 2 Февруари, 2020 Благодаря за бързия отговор. Утре ще я разменя да се уверя в кое е проблема. Но от скоро време насам забелязах постепенно да намалява светлината и как започна да си променя цвета. Но днес изведнъж се промени. При пускане светва синьо и след секунди полилавява. Крушките са нови. Въпроса е колко са оригинални. А може просто да се отърве от тях и да си вземе някой лев момчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове