assfull 112 #1 Публикувано 8 Май, 2007 здравейте колеги,абе едно просто въпросче защо го няма моето возило по каталозите и менюалите в нета?д13 б2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 8 Май, 2007 бреи никои ли не знае нещо по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #3 Отговорено 8 Май, 2007 Кой ще се занимава с бръмбари като наще Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #4 Отговорено 8 Май, 2007 Кой ще се занимава с бръмбари като наще маи си прав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #5 Отговорено 8 Май, 2007 http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4354.htmlтова какво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #6 Отговорено 8 Май, 2007 е тва наистина е рядко срещано бацета ма нищо най-важното е че сте се доверили на хонда а не на някоя голф 2 все пак а за инфо дерзайте аз сам с д15б2 и си мисля дали разликата не е само в диаметъра на буталото айде да не се отплесвам че май ми е дошла повечко бирата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #7 Отговорено 8 Май, 2007 Въобще не е рядко срещано(примерно Германия е бъкано с такива).Просто мануалите и т.н.,които могат да се намерят из мрежата са за американските версии на моделите.А точно там 1.3 няма.Ето ТУК има това онова за Д13-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #8 Отговорено 9 Май, 2007 е тва е братче,за това съм във форума.мнооооооооооо месииииииииииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове