toniam 52 #1 Публикувано 21 Януари, 2020 Здравейте колеги,при поставяне на АГУ откачили акумулатора и нямам кода на радиото.Видях някои теми и че има начин да се извади по интернет,но съм доста бос,а и английския ми е зле,така,че моля някой ако може да ми го извади. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 21 Януари, 2020 С испанския как си? Виждам, че живееш в Мадрид, та ако се обадиш на представителството в Барселона, може по вин номера да ти кажат кода на радиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #3 Отговорено 21 Януари, 2020 С испанския съм ок,но не вярвам да ми го дадат.Ще пробвам, благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #4 Отговорено 22 Януари, 2020 Пишеш на представителя на марката по мейла с VIN и сериен номер на радиото, закачаш снимка на талона (на твое име) и го дават без проблеми Наскоро така го дадоха на един колега тук в БГ (от Бултрако) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове