svetlio80tm 0 #1 Публикувано 19 Януари, 2020 Здравейте колеги! И аз се сдобих с ЦРВ преди 4 дни. Колата е 2.0 бензин, автоматик, 2016 фейслифт на 59 х.км. Беше върната в Бултрако от предишния собственик. Долу горе проучих всички екстри и донякъде менюто, но не можах да се справя със следния проблем- задните врати не се отварят отвътре. Поиграх си с копчетата за детската защита, но успях да променя само опцията да се отварят отвън. За мен това е дразнещо, защото карам малкия до училище и когато спра, той сам не може да слезе щото не може да си отвори отвътре. Трябва аз да му отворя отвън, и с копчето на шоф. врата за централно заключване и отключване пак не става. Сигурен съм, че е възможно и вероятно пропускам нещо. В менюто съм настроил при отваряне на шофьора да се отварят всички врати, но и това не доведе до резултат. Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 20 Януари, 2020 Забраната задните врати да се отварят от вътре се включва и изключва както си писал от копчетата за детска защита! Няма друга настройка! Ако не действа копчето, ходи в Бултрако да проверят вратите! В менютата има опция само за отключването на вратите от дистанционното: дали да се отключва само шофьорската или всички врати! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetlio80tm 0 #3 Отговорено 20 Януари, 2020 Благодаря колега, оправих се. Ама така е, който не чете ръководството подробно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bla 6 #4 Отговорено 21 Януари, 2020 Колега би ли споделил, къде беше проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове