dinko12345 4 #1 Публикувано 10 Януари, 2020 Здравейте! искам да попитам за мнение-има ли проблем,да сложиш джанти 17 -и от црв,на акорд 2005 дизел.говорим за оригинални на Хонда.питам, защото ми харесаха много едни,но едното се води джип,а другото е седан все пак.дали са по тежки,и за зимния комплект гуми дали ще има проблем да се използват? благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 47 #2 Отговорено 12 Януари, 2020 Не би трябвало да има никакъв проблем от към пасването. За зимни, 17-ки не е най-добрия избор. Ако разполагаш със 16-ки, по-комфортно ще ти е зимата с тях. 17-ките и нагоре са за визия през останалото пътешествие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g.n.g 21 #3 Отговорено 14 Януари, 2020 Аз тази зима сложих оригинални от Civic 8 (стоманени), които са със същите параметри като на Accord 7, но след като ги сложих и тръгнах започна едно чегъртане, но не постоянно, а някак като на 1/2 от оборота на гумата. Свалих всичко и забелязах, че спирачните апарати търкат в самата джанта? Странно, защото фабрично излиза с 16"ки джанти, но факт. Търкането бе изключително малко (като звук беше адски много), и извадих ъглолайфа от гаража. С него свалих не повече от 1/2 милиметра от ръба на самият спирачен апарат и всичко заспа. Това се отнася само за предните джанти! Дали апаратите са сменяни или са оригинални нямам никаква представа, но така реших проблема си, без да има опастност за семейството ми и за мен съответно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 245 #4 Отговорено 14 Януари, 2020 Колега те на цолов размер може да са еднакви но Офсета да е различен, това провери ли го? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g.n.g 21 #5 Отговорено 14 Януари, 2020 (Редактирано) Всичко : цолове, ЕТ, и всичко са ЕДНАКВИ! Сверил съм ги с оригиналните на колата (едни 16'ки лети и едни 17"ки лети). Нямам представа защо така се получи, но го реших вече. Редактирано 14 Януари, 2020 от g.n.g Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове